Een heldere boodschap
begint met een goed verhaal


Opmerkelijk Dag kantoor, hallo buiten!

Work meets nature

Dag kantoor, hallo buiten!

Buiten zijn werkt verfrissend en inspirerend. Onze werksessies organiseren we zoveel mogelijk op een prachtige natuurlocatie tussen Delft en Rotterdam. Benieuwd? Bekijk wat we voor jou kunnen organiseren.

Lees meer >

Project De zorg in beweging

Hoe krijgen wij mensen met communicatie in beweging? Dit was één van de vragen van de Regionale Zorgpacten. Wij organiseerden een masterclass.

Lees meer >


wat Eerst
proeven?

Proefsessie

Wil je kennismaken met ons en onze werkwijze? Wil je weten of het iets voor jullie is? Door middel van een proefsessie van 2 uur laten we jullie kennis maken met onze aanpak en filosofie.

Meer informatie >

Samenwerking 23PlusOne

23plusone

Plan2design is een Licensed Friend van 23plusone: een op wetenschap gebaseerde methode om mensen en organisaties bewust te laten worden van hun drive en betekenis. Een fantastische manier om een dialoog op gang te brengen die mensen op een positieve manier aan elkaar verbindt.

Lees meer >

Natuur in beeld: Winand Stut weet als geen ander mens en natuur in beeld te brengen. Ongedwongen, zoals het is.

Werken aan een goed verhaal

Ten grondslag van het doel om groei en winst te behalen ligt de wens om bovengemiddeld te zijn, boven verwachting te presteren en impact te maken. Of het nu gaat om de medewerkers, relaties, klanten, branche of maatschappij.

Ergens willen we iets leveren dat hun wereld mooier, innovatiever, doordachter, probleemlozer, socialer, duurzamer of comfortabeler maakt.

Daar schuilt uiteindelijk de échte waarde van een merk.

Een waarde die ik in kaart breng en verwerk naar een onderscheidend merkverhaal. Een verhaal dat het uitgangspunt is voor diverse doeleinden: van corporate tekst en contentstrategie tot employer branding en veranderstrategie.

Wat ik bied


Teamsessies (Kitchens) waarin het verhaal van jullie onderneming helder wordt. Een verhaal dat het uitgangspunt is voor diverse doeleinden: van corporate tekst en contentstrategie tot employer branding en veranderstrategie.

Brand Kitchen: samen bouwen aan het verhaal van jullie merk

Creative Kitchen: vertaling naar concrete actie, wat betekent het merkverhaal voor communicatie, gedrag etc.?

Value Kitchen: gezamenlijk op zoek naar jullie maatschappelijke missie. Voor organisaties die waardevol willen zijn voor People en Planet.

Merkverhaal / Brand Story

Copy/tekst

Content Strategie

Creative Direction

Wil je meer weten? Gebruik mijn contactformulier of bel: +31 6 212 235 03

Work Meets Nature

Dag kantoor, hallo buiten!


Buiten zijn werkt verfrissend en inspirerend.
Onze werksessies organiseren we zoveel
mogelijk op een prachtige natuurlocatie
tussen Delft en Rotterdam.
Benieuwd? Bekijk onderstaand wat we voor jou kunnen organiseren.

Wij organiseren sessies op locaties van Natuurmonumenten. Zo helpen we de natuur een handje.

Tastbare resultaten

plan2design werkt voor ondernemingen
en organisaties die (het) op eigen wijze
goed willen doen.
Met onderstaande opdrachtgevers hebben we gewerkt aan identiteiten en concepten vanuit de filosofie dat een waardevolle identiteit start in het hart van de onderneming.

'Een waardevolle verbinding hebben wij met onze 23plusone licensed friends. Samen maken we ondernemen weer wat het moet zijn: voor mensen door mensen.'

Waardevolle
verbinding

Ik hou van mensen die zichzelf durven te blijven, betrokken ondernemingen, enthousiaste medewerkers, verrassend talent, creatieve geesten, positieve denkers, slimme oplossingen, passies die gedeeld worden en een open vizier.
Samen werken we aan slimmere oplossingen die echt het verschil maken.

Over mij

Sinds 2005 hou ik me bezig met corporate identity, communicatie, design en tekst. Wat ooit begon als grafisch ontwerpbureau, waar ik me voornamelijk bezig hield met projectmanagement en copy, is Plan2design nu een bureau dat de weg wijst naar een merkverhaal dat onderscheidend, authentiek en consistent is. Een verhaal dat een goed gevoel geeft, je visie voedt en inspireert tot nieuwe ideeën.

Kim
van der
Brugge

+31 6 212 235 03
kim@plan2design.nl
‘Lees- en leergierig, met oog voor de laatste trends en ontwikkelingen, dat is Kim. Neemt de tijd om van ieder verhaal weer een rakend woordenspel te maken. Een puriste pur sang!’ - Karen

In contact

Wil je meer weten over wat ik voor jou of jouw onderneming kan betekenen?
Neem dan contact met me op of laat hieronder een bericht achter.

Nieuwsbericht

Ik verstuur tweemaandelijks een nieuwsbericht met mijn laatste blog, projecten, aanbiedingen en inspirerend nieuws over branding en meer.

Bekijk hier het laatste Plan2bericht.

Wil je ook onze berichten direct in jouw inbox ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Social media

Facebook
Twitter
LinkedIn

Plan2design

bezoekadres
New World Campus
Spaarneplein 2
Den Haag

postadres:
Veursestraatweg 172
2265 CH Leidschendam
info@plan2design.nl

KvK 56452799

Colofon

Ontwerp:
Studio 2 Ons
Realisatie:
Green Multimedia

Copyright 2015
Plan2design
Wat ik doe

Label

Project

De zorg in beweging

Zorgpact - Hoe krijgen we mensen (met communicatie) in beweging?


vraag:


Zorgpact is een landelijke organisatie die als doel heeft de zorg te verbeteren door middel van het stimuleren van samenwerkingen tussen overheid, onderwijs en het bedrijfsleven. Dit doet zij via regionale Zorgpacten. Zorgpact bestaat inmiddels 1 jaar en de vraag rijst vanuit de regio's hoe en wat zij moeten communiceren. Hoe krijgen zij mensen door middel van communicatie in beweging? Aan Plan2design de vraag of wij een masterclass kunnen organiseren ten behoeve van de diverse regionale Zorgpacten.

aanpak:


Tijdens een interventiebijeenkomst hebben we een 1,5 uur durende workshop georganiseerd waarbij we ons vooral hebben geconcentreerd op de wijze waarop je je publiek raakt. Deelnemers maakten door middel van de methode 23plusone kennis met de kracht en werking van menselijke drijfveren.

resultaat:


Zorgpact opereert landelijk, maar iedere regio heeft haar eigen identiteit en werkwijze. Deelnemers gingen naar huis met een werkposter en een set 23plusone kaarten waarmee ze zelf verder aan de slag kunnen om de identiteit van hun regio in kaart te brengen.